logo         

Drůbež

Kuřecí maso

 

Kuřecí maso je chutné, dostupné a jeho příprava je většinou rychlá. Lze ho připravit na mnoho způsobů, od řízků po dietní saláty. Je velmi dobře stravitelné, proto je vhodné i pro diety. V české kuchyni patří mezi nejoblíbenější.

Řadit podle 
Výrobce 

Kuřecí maso je velmi světlé barvy, má volnější vazbu svaloviny a málo tuku, přitom obsahuje dostatek bílkovin. Z těchto důvodů je lehčeji stravitelné než některé další druhy masa a tím je vhodné pro i pro dietní účely a zdravou výživu. Kuře se připravuje jako vařené, dušené, smažené, zapékané, pečené a je vhodné i na grilování. Doplňuje se podle jednotlivých typů receptů jiným masem, zeleninou,
79 Kč



Z krůtích prsou lze připravovat masové minutky a jsou velmi vhodná i pro grilování.
199 Kč